Keikkapäivä

Perjantai 10. kesäkuuta 2022

Keikkapäivä koitti. Olin kotona hyvässä tunnelmassa ja mietin, että yhtä hyvin voisin vain jäädä kotiin ja hengailla siellä, kun oli niin mukavaa yksikseni. Sitä paitsi olin ekaa kertaa menossa keikalle yksin. No lähdin kuitenkin kävelemään juna-asemalle kohti Allas Sea Poolia, missä keikka pidettäisiin. Musa-autoja meni paljon ohi ja aurinko paistoi. Kävin ostamassa kaupasta protskupatukan ja keikkapaikan edessä söin kotoa ottamani evään.

Allas Sea Poolin keikkamesta näytti oikein hyvältä! Ovet avautuivat klo 18, ja olin hieman sen jälkeen siellä. Keikka alkaisi klo 19. Olin suunnitellut niin, että varaan itselleni hyvän paikan eturivistä ja puhun puhelimessa sen tunnin verran, että aika kuluisi. Näin melkein kävikin, kun puhuin siskoni kanssa puhelimessa. Katsoin, jos ostaisin jonkun juoman. Menin kysymään jotain energiajuomaa ja sen hintaa – se oli ilmainen. Päädyin ottamaan sen ja sitten menin takaisin paikalleni juomaan sitä.

Vieressäni seisoi joku nainen, jonka kanssa aloin jutella. Hän suostui ottamaan minusta kuvia. Vitsailin tämän uuden tuttavani kanssa siitä, että ens kerralla otetaan vene keikalle, niin saadaan ilmainen konsertti. Tottakai joku osti ideamme, sillä jonkin ajan kuluttua ilmestyi huvijahti aivan konsettipaikan eteen ja jäi siihen konsertin ajaksi.

Keikan loputtua pohdimme myös, että ottaisimme riksapyörän Stockalle. Voisimme neuvotella maksusta, kun presidentinlinna oli ihan vieressämme, että Saul voi hoitaa maksun, jos oikein nätisti pyytäisimme. Että otamme ensiksi koeajon Stockalle, ja jos jatketaan siitä Kampille, niin Sauli voisi hoitaa maksun tarvittaessa.

Tiedätte varmaan, miltä hampurilaisannos näyttää kuvissa versus reality. Niin ensimmäistä kertaa elämässäni annokseni vastasi aika lailla tätä kuvaa. Mikä positiivinen yllätys.

Vertasimme costeen ja Cledoksen esiintymistä. Heidän  genrensä, kun on eri, niin ei voi verrata heitä toisiinsa. Mutta minusta Cledoksella on parempi energia biiseissä ja parempi meininki mitä costeella. Kaverini oli samaa mieltä, mutta sanoi kuitenkin, jos pitäisi valita, kumpaa menisi mieluummin kuuntelemaan niin costeeta. Sama täällä! Jatkoimme matkaamme rautatientorille, missä tiemme erkanivat.

Ps. Tässä mun kuvaama video Isac Elliot, william ja Cledos – 20min Katso ja tykkää.

william, Isac Eliiot ja Cledos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kirjoittaja

Olen Eveliina Mulenga, (synt. 1993). Opiskelen tällä hetkellä sosionomi kirkon nuorisotyönohjaajaksi. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat mielipuuhiani ja usko Jumalaan on minulle tärkeä. Kahvi on lempi energiansaantikeinoni unen jälkeen.

Seuraa Instagramissa