Tee tästä paras kesäsi

Perjantai 10. kesäkuuta 2022

Olen huomannut itsessäni sen, että keskitys liikaa negatiivisiin asioihin, vaikka luonteeltani oonkin positiivinen. Tosin nykyään oon vähentänyt sitä yksinpuhelua ongelmaan liittyvistä tuntemuksista. Tää on hyvä muutos! Jumala on muovannut mua näin. 

Lupaan sulle kuut ja taivaat mutta en toteuta mitään, koska sitähän se luottamus on…

Olin tekemisissä erään miehen kanssa, joka näytti vihreää valoa, ja pyysi mua soittamaan  hänelle. Soitin ja hän olikin estänyt mut. Kun kysyin asiasta, hän oli nähnyt viestini mutta en saanut vastausta. Tämän jälkeen hän yhä osoitti kiinnostustaan erinäisillä instakuvillaan. Siispä annan asian olla.

Ajattelin omistaa tän vuoden vain mulle ja Jumalalle. Otan aikani päästäkseni ainakin parempaan tasapainoon. Edellä mainitsemani ihminen horjutti tätä ajatustani olla yksin ja hoitaa itseni kuntoon ennen parisuhdetta, mutta enää ei, sillä hän ei ollutkaan luottamukseni arvoinen. Ikävä juttu tosiaan, mutta ehkä kuitenkin jopa hyvä näin! Ajatuksia muuttamalla voimme olla ties kuinka onnellisia ja tehdä tästä parhaan aikamme!

Ehkä mulle tulee joku rakkaus tänä syksynä tai talvena, miksikäs ei. Tai varmasti sitten kun on sen aika. Tästä yhdestä oikukkaasta ihmisestä sain tarpeekseni. Oli viimeinen pisara kun hän kusetti mua. Hän ei tunne käsitystä rehellisyys. Mut kaikesta huolimatta en ota stressiä tästä kesästä tai vuodesta.

Aika usein meidän ihmisten on vaikea nähdä metsää puilta. Keskitymme liikaa yksityiskohtiin, vaikka voisimme nähdä kokonaisuuden, esimerkiksi silloin, kun kohtaamme ongelman, voisimme nähdä, että elämässämme on paljon muutakin kuin se ongelma. Että ongelma ei ole kaikki, mitä meillä on, vaan onhan niitä hyviä asioita – ja paljon enemmän. Keskitytään niihin hyviin asioihin, näin minäkin aion tehdä useammin! Nähdään tässä ihanassa kesässä valo, lämpö, hymyilevät ihmiset ja läheisemme. Kuljen luottavaisena, että Jumala järjestää elämäni parhain päin. Olen siitä nyt varmempi! Tästä kesästä ja loppuvuodesta tulee varmasti hyvä ellei jopa paras- myös sulle. Toivon ja rukoilen näin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kirjoittaja

Olen Eveliina Mulenga, (synt. 1993). Opiskelen tällä hetkellä sosionomi kirkon nuorisotyönohjaajaksi. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat mielipuuhiani ja usko Jumalaan on minulle tärkeä. Kahvi on lempi energiansaantikeinoni unen jälkeen.

Seuraa Instagramissa