Sampanjaa ja sanaa

Keskiviikko 15. kesäkuuta 2022

Viime sunnuntaina menin käymään erään kampaamon avajaisissa. Siellä tarjoiltiin muun muassa samppanjaa mansikoiden kera. Nappasin lasin ulkona olevalta pöydältä mukaani. Sitten astuin sisälle liikkeeseen ja kävin hakemassa lisää tarjoiltavia. Otin croisantteja, jotka voitelin nutellalla, viinirypäleitä ja patonkia, johon laitoin pekonia päälle. En jaksanut olla juhlissa kauaa, vaan lähdin kävelemään kirkolle päin.

Menin käymään kirkossa. Siellä puhui Niklas Niemelä. Sain vähän ristiriitaisia tuntemuksia hänen alkupuheestaan. Hän yritti olla vitsikäs, mutta se ei tarttunut minuun. Hän puhui jauhamisesta, että jauhettiin pastorin selän takana kaikkea ja olemme sitä mieltä, että asiat, joita jauhaa selän takana tulisi myös voida sanoa kasvotusten. Sitten hän paljasti jauhaneensa pelkästään hyvää pastorista. Pastori sanoo kirkon tavoitteena vuonna 2022 olevan luottamus, rohkeus sekä miten voisimme kukoistaa.

Kun Niemelä pääsi alkupuheestaan eteenpäin, puhui hän hyvin siitä, että Jeesuksen seuraaminen muuttaa elämämme. Hän puhuu siitä, että Pietari ei kävellyt veden päällä vaan Jeesuksen kutsun päällä siinä eräässä Raamatun kohdassa. ”Kristinuskon parasta ennen päivä ei ole todellakaan takanapäin!” Niemelä julistaa. Ja minä ajattelen ”halleluja”. Tällä tarkoitetaan, että Jumalan Raamatun aikaan tekemät ihmeet ovat tapahtuvia vielä tänäkin päivänä. Tänään keskiviikkona olen menossa puhumaan ihmisille Jumalasta. Pyydän Jumalalta antoisia kohtaamisia, joissa ihmiset voivat kiinnostua Jumalan seuraamisesta, saada lohtua ja parantua sairauksistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kirjoittaja

Olen Eveliina Mulenga, (synt. 1993). Opiskelen tällä hetkellä sosionomi kirkon nuorisotyönohjaajaksi. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat mielipuuhiani ja usko Jumalaan on minulle tärkeä. Kahvi on lempi energiansaantikeinoni unen jälkeen.

Seuraa Instagramissa