Syksy on täällä taas

Torstai 8. syyskuuta 2022

Olet varmaan pistänyt merkille, ettei ole mennyt kauaa aikaa, kun syksyiset ilmat vaativat meitä pukeutumaan lämpimämmin. Aamuisin on huomattavasti kylmempää ja iltaisin. Sentään aurinko tarjoaa selvästi helpotusta. 

Olen hyödyntänyt parinkymmenen minuutin työmatkat opiskellakseni tai lukeakseni vapaa-ajan kirjallisuutta. Nykyään tykkään ottaa ylös kirjoista saatuja ajatuksia ja hyödyntää niitä blogiteksteissä. Onko kellään muulla näin? Referointia teen paljon opiskeluiden takia, mutta olen laajentanut sitä näin vapaa-ajan kirjallisuuteen. Se on ihan mukavaa puuhaa, jota harrastan usein viikonloppuisin.

Käyn moikkaamassa porukoitani Omenan liepeillä. Heille mennessä huomasin yllätyksekseni auringonkukkia. Joku on vähän viljellyt niiden siemeniä ihmisten iloksi, onpa kiva. Tässä näkyy niiden nuput. 

  

Noin viikko myöhemmin kuva on toisenlainen, katso tästä alta. 

Kesän ollessa vasta aluillaan, olin Mustan Barbaarin dj-valmistujaisjuhlissa Palm Skattassa Helsingissä. Siitä kirjoitinkin tänne blogitekstin. Samassa paikassa pidettiin white party-juhlat nyt kesän lopulla mennyttä kesää juhliaksemme. Näin ympyrä sulkeutui Palm Skattassa, sanoi ystäväni Charlotta. Teema oli valkoiset vaatteet, jota kunnioitimme. Kaikki eivät noudattaneet teemaa, mutta ei se vakavaa ollut – hekin olivat yhtä tervetulleita juhlimaan. Silti meistä oli mukava nähdä, kun jotkut olivat pukeutuneet teeman mukaisesti.  

Tässä mun white party look

Siellä juhlissa meidän kanssamme tuli juttelemaan Jemina-niminen nainen. Hänelle sattui ja tapahtui. Hän on mukava ja kivan puhelias, kun alkoi kanssamme puhua pälpättämään. Oli kiva kyllä! Meno ei ollut todellakaan yhtä hyvä, mitä kesän alussa, koska musa ei ollut makuumme, eikä meininki katossa. Fiilis puuttui meitä molemmilta ja suurimmalta osalta juhlaväkeä sen ajan kun siellä olimme. 

Kävin konstrundan -näyttelyssä 3.-4.9.2022 tutustumassa. Pikkunuhan ehdin sairastaa viikonloppuna, mutta ei ollut koronaa, Luojan kiitos. Taidenäyttely pidettiin keltaisessa rakennuksessa, jonka edessä oli pöytä tuolineen ja pöydän päällä auringonkukkia.  

Opiskelut sujuvat omalla painollaan. Aika usein ne tuottavat inhottavaa stressiä, mutta onneksi ei tänään! Nyt, kun tätä blogitekstiä kirjoitan, olen istumassa kahvilassa opiskelun jäljiltä. Blogin kirjoittaminen on mukava harrastus, jota yritän pitää elossa. 

Toivottavasti voitte hyvin! Kertokaa vaikka alla, mitä kuuluu. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kirjoittaja

Olen Eveliina Mulenga, (synt. 1993). Opiskelen tällä hetkellä sosionomi kirkon nuorisotyönohjaajaksi. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat mielipuuhiani ja usko Jumalaan on minulle tärkeä. Kahvi on lempi energiansaantikeinoni unen jälkeen.

Seuraa Instagramissa