Valkoisen ikkunakarmin mysteeri

Perjantai 1. heinäkuuta 2022

Lepäsin sängylläni silmät auki, kun näin sieluni silmillä kuvan valkoisesta ikkunasta. Siitä puuttui yksi suora valkoinen karmi, että se olisi voinut olla täydellinen ikkuna. Tässä alla kerron näkyni selityksen.

Valkoisen värin merkitys

Värien psykologiassa valkoinen symboloi viattomuutta ja puhtautta. Se edustaa alkuja, tahtoa aloittaa jotain uutta. Valkoinen tuo avoimuutta ja rehellisyyttä, kuten myös rauhaa, parannusta ja tyyneyttä. Valkoinen on usein liitetty täydellisyyteen.

Tältä sivulta kopioin tämän valkoisen värin selityksen:

https://mielenihmeet.fi/varien-psykologiaa-mita-varit-tarkoittavat-ja-mita-ne-voivat-tehda/?amp=1

Jotain uutta on aluillaan tai ainakin tahto siitä.  Miten minä näen, niin kyseessä olisi orastava suhde. Avoimuus ja rehellisyys ei ole ihan kohdallaan, koska ikkunan kehikossa ei ole täyttä neljää osaa. Kun se saadaan paikalleen tuo se mukanaan rauhaa, parannusta ja tyyneyttä. Sitten kaikki on täydellistä.

Puuttuvan ikkunankarmin selitys

Ikkunankarmi, joka puuttuu, on se yksi pituussuunnassa oleva. Sen täytyisi olla suora. Mutta kun se puuttuu, niin ennen kaikkea puuttuu suorat puheet ja teot. Myös suora selkä puuttuu. Ihminen ei ole siis suoraselkäinen. Lisäksi toisella ei ole selkärankaa, joten hän on selkärangaton Jotta ikkunan voisi laittaa karmeihin, että homma olisi valmis, tarvitaan kaikki nämä osat paikalleen. 

Suoraselkäisyys tarkoittaa sitä, että tekee asiat, jotka lupaa tekevänsä. Suoraselkäisyys ja avoimuus luovat luottamusta ja luottamus syntyy avoimuudesta ja rehellisyydestä. Suoraselkäisyys tarkoittaa myös rehellisyyttä ja vastuun ottamista omista teoistaan.

Tältä sivulta kopioin suoraselkäisyyden selityksen:

https://www.faf.fi/info/arvot/#value4   

Mielestäni tässä on kyseessä ihmissuhde, jossa toinen pettää luottamuksen, kun ei teekään sitä, minkä lupasi. Ei kerro seuraavaa liikettään, vaan pitää tiedonjyväset itsellään. Kun sanoo, että älä huoli, ettei ole mitään huolehdittavaa, niin saa nähdä pitääkö paikkansa, että ottaako asiat hoitaakseen, kuten pitäisi.

Paikalleen saatu valkoinen karmi

Kun palaset loksahtavat paikoilleen eli yksi valkoinen suora karmi saadaan asetettua paikalleen syventää se luottamusta, mikä tuo rauhaa ja levollisuutta, kun suhde paranee sekä levollisuut ta. Täten kaikki on täydellistä.

Kuva: taloon.com Pihla Varma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kirjoittaja

Olen Eveliina Mulenga, (synt. 1993). Opiskelen tällä hetkellä sosionomi kirkon nuorisotyönohjaajaksi. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat mielipuuhiani ja usko Jumalaan on minulle tärkeä. Kahvi on lempi energiansaantikeinoni unen jälkeen.

Seuraa Instagramissa